Nieuws

Het laatste nieuws over ZorgPodium Amsterdam

Jellinek bevestigt deelname

Vandaag ontvingen wij de bevestiging van Jellinek Amsterdam dat zij een deel van het programma – informatie carousel – voor haar rekening zal nemen en aanwezig op de informatiemarkt in de foyer van de OBA.

Bent u partner, ouder, familielid of vriend van iemand met problemen met alcohol of middelen? Ook u kunt bij ons terecht voor advies en behandeling.

Een verslavingsprobleem heeft niet alleen gevolgen voor de persoon zelf, het beïnvloedt ook de levens van anderen. Maakt u zich zorgen en voelt u zich soms machteloos? Heeft uw eigen leven te lijden onder het gebruik van uw dierbare? Jellinek biedt allerlei vormen van hulp zoals gespreksadviezen of cursussen.

Ook als opvoeder van opgroeiende kinderen kunt u met vragen zitten, zeker als het gaat om alcohol, blowen of ander middelengebruik. Wat is normaal gebruik? Kan ik grenzen stellen en waar leg ik die dan? Ook praten met uw kind over alcohol of drugs is niet altijd makkelijk. We hebben wat mogelijke antwoorden en tips voor u op een rij gezet. Blijft u toch met vragen zitten? Bel dan met onze advieslijn, chat met een van onze medewerkers of maak een afspraak  voor een preventief advies gesprek.

Een verslavingsprobleem heeft niet alleen gevolgen voor de persoon zelf, het beïnvloedt ook de levens van anderen.

Jellinek is er ook voor u!